już od
/noc

Pobyt z Kolacją Degustacyjną ,,Gęsie Wariacje’’ w M2! - 08.11.2025r - opcja zwrotna

Wyżywienie HB – Śniadanie i obiadokolacja
Obowiązuje 08.11.2025 - 09.11.2025
Zapraszamy do spędzenia wyjątkowego jesiennego weekendu w Resorcie M2 – w miejscu, gdzie czas płynie wolniej, a każdy detal sprzyja relaksowi i celebrowaniu chwili. W sobotni wieczór, 8 listopada 2025 roku, godzina 18:00 , zapraszamy Państwa na niezwykłe wydarzenie kulinarne – kolację degustacyjną „Gęsie Wariacje”.

To wyjątkowa uczta, podczas której w roli głównej wystąpi gęś – symbol jesieni, tradycji i bogactwa polskich smaków. Każde danie stanie się interpretacją tego szlachetnego składnika w nowoczesnym, autorskim wydaniu, a deser zaskoczy Cię finezją smaku i subtelnym akcentem jesiennego spaceru – pełnym aromatów lasu, owoców i złotych liści.
Kolacji towarzyszyć będzie starannie dobrany wine pairing, który zaprezentuje Sommelierka Elwira Pikuła, prowadząc Gości przez świat aromatów i bukietów wina, idealnie komponujących się z kolejnymi odsłonami menu.

Pakiet pobytowy zawiera:

  • nocleg w komfortowych domkach lub apartamentach w otoczeniu zieleni,
  • śniadanie w formie bufetu z napojami w Restauracji M2 ( 8:00 - 11:00 )
  • 7 - daniowa kolacja z wine paring w godzinach 18:00 - 22:00 przy muzyce na żywo
  • bezpłatny wstep do strefy wellness: sauna sucha, sauna BIO, łaźnia parowa, lodopad, prysznic wrażeń, jacuzzi - strefa otwarta w godzinach 16.00-24.00
  • nieograniczony dostęp do atrakcji zewnętrznych: podgrzewany, zadaszony basen, balia i sauna sucha
  • nieodpłatne: Wi-Fi, parking, kijki nordic walking, rowery, siłownia zewnętrzna, bilard
  • przedłużona doba hotelowa do godziny 14:00

Masz więcej pytań – zadzwoń lub napisz do nas! Recepcja Resortu M2:
Tel. +48 733 701 330,
e-mail: rezerwacje@m2resort.pl

Wieczór to kulinarna podróż, w którą zabiorą Państwa wyjątkowi Szefowie Kuchni:

  • Krzysztof Krzywdziński – Szef Kuchni Restauracji M2 – autor amuse-bouche, intermezzo i dania głównego.
  • Paweł Brzeski – Szef Kuchni Restauracji My Place w Hotelu My Story Gdynia – przygotuje przystawkę ciepłą, pełną jesiennych aromatów.
  • Adam Kowalewski – Szef Kuchni w Jeleń Resort & Spa – zaprezentuje przystawkę zimną, inspirowaną naturą i lasem.
  • Marcin Dembski – Zastępca Szefa Kuchni w Hanza Pałac Wellness & SPA w Rulewie – zachwyci aromatyczną zupą oraz daniem wegetariańskim.
  • Patrycja Więcka – utalentowana Cukiernik z Cukierni Umam – zwieńczy wieczór słodkim dziełem sztuki w postaci autorskiego deseru.

Każdy z kucharzy wniesie do wieczoru cząstkę swojej pasji, doświadczenia i stylu, tworząc razem niepowtarzalne menu, które zaskoczy nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Atmosferę dopełni muzyka na żywo, tworząca ciepły, nastrojowy klimat sprzyjający rozmowom, radości i wspólnemu odkrywaniu smaków. Blask świec, aromat wina i elegancka sceneria Restauracji M2 sprawią, że ten wieczór na długo pozostanie w pamięci.

Zanurz się w świecie kulinarnej wyobraźni, pozwól sobie na chwilę luksusu i odkryj, jak smakować może jesień w najlepszym wydaniu.


Nie może Cię zabraknąć podczas tego wyjątkowego wydarzenia w Resorcie M2!

Zameldowanie od 16:00
Wymeldowanie do 11:00
Parking bezpłatny dla wszystkich gości hotelu - nie wymaga rezerwacji.
Dzieci w wieku do lat 2 nocują bezpłatnie, jeżeli śpią na łóżku rodziców.
Zwierzęta są akceptowane. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty.
Mastercard Maestro Visa Visa Electron